söndag 10 januari 2010

10/1 Even more lazy


Igår blev det största äventyret att Leah och jag paddlade kajak bort till piren där de har en lite tjusigare resort som sålde glass. Hon fick dock svära på att inte berätta något för Alex som i sista stund fått iskalla fötter och vägrade kajaka. Han var övertygad om att vi omedelbart skulle slå runt och drunkna och tyckte det verkade livsfarligt (som han för övrigt tycker om det mesta den lille mannen). Har inget förtroende för sin mors meriter som äventyrerska han inte…

På kvällen blev vi skjutsade ner till piren där det var den årliga lokala festen ”Relations day” som var någon slags utveckling av barnens dag. Fullt ös med scen och storbildsskärm och öltält. Emellanåt spelade den lokala popstjärnan så surt att man duckade under bordet. Alex var helt fascinerad av de lokala thaidanserna i vackra dräkter medans Leah tycke det plågsamt trist och ville åka tillbaka NU, NU, NU. Så går det med en kvällstrött och en nattmänniska i familjen. Tur att jag och J är likadana så kan vi punktmarkera var sin.

Koh Mak är annars otroligt fint och det handlar mest om att slappa på stranden (som vi nästan är ensam på) eller snorkla. J och L hyrde moppe för att köpa lördagsgodis på den lokala minimarten. Alex tyckte det verkade livsfarligt. Suck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar